Меню

Търсене на полети от Испания до Япония

Покажи филтри

Япония

 • Токио
 • Обща информация

  Официален език: Японски
  Часова зона: UTC +9
  Валута: Йена (JPY)

 • Кулинарни изненади

  Любителите на морската храна ще бъдат в своя рай, защото в Токио се предлагат риба и морски дарове дори за закуска. Не се изненадвайте, ако срещнете сладолед с вкус на змиорка, защото това е напълно съобразено с местните стандарти. Задължително трябва да опитате японското суши.

 • Нощен живот

  Токио е град на светлините и това може да се види най-вече през нощта. Разнообразният му нощен живот ще ви постави неведнъж в дилема при избора на заведение. Цели комплекси с ярки неонови надписи приканват купонджиите на караоке и партита в други стилове.

 • Остров Одаиба

  Изкуственият остров в Токийския залив е едно от най-колоритните местенца в мегаполиса. Там ще откриете копие на Статуята на свободата, Виенско колело, Музея на науката и иновациите, в който Тойота са представили историческа колекция от автомобили и Мостът на дъгата, свързващ Одаиба с Токио.

Забележителности на Токио

Токио е не просто столицата на Япония, а врата към друга цивилизация. Мегаполисът е уникална смесица от древно културно наследство, модерни японски тенденции и западно влияние, която ще ви качи на въртележка от емоции и цветове. След нея или ще сте влюбени в града, или изпаднали в културен шок. Във всеки случай обаче, ще бъдете впечатлени от града.

Асакуса е традиционното лице на Токио. Храмът Sensoji със своята 55-метрова пагода и портата с 4-метров фенер напомнят, че японците държат на своята древна култура. Една от основните забележителности е Императорският дворец. Вътрешната му част е отворена за посещение само на две дати – 23 декември и 02 януари, а източните му градини са целогодишно достъпни, с изключение през дните понеделник и петък. Почитателите на японската история и бит, трябва да посетят Националния музей, който пази най-богатите колекции от самурайски мечове, кимона и будистка керамика.

Гинза се счита за най-елитната част от Токио, посветена на изкуствата и търговията. Там има огромно разнообразие от бутици и универсални магазини, които заплашват всеки бюджет. Освен това, Гинза включва около 200 галерии и театри.

Парковете и градините на Токио са забележителни, особено през пролетния сезон на цъфтеж на вишните. Дори да не успеете да разберете японското изкуство и философия, то със сигурност ще се насладите на точността и естетиката, с която се поддържат местните градини.

✔️ Има ли специални оферти за полети от Испания до Япония на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Испания до Япония, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Испания до Япония, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят от Испания до Япония?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Испания до Япония, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании по маршрут Испания - Япония