Меню

Използване на електронни устройства на борда

Използване на електронни устройства на борда

Няколко неща, които трябва да знаете за използването на електронни устройства на борда на самолета:

 • По време на излитане и кацане е строго забранено използването на всякакви електронни устройства. Това е изключително важно от съображения за сигурност на самолета и пътниците, тъй като всяко електронно устройство може да повлияе на уредите на самолета и да стане причина за катастрофа или друго нежелано събитие.
 • След излитане можете да ползвате електронни устройства и мобилен телефон, но само в самолетен режим, за да не могат уредите да взаимодействат с приборите за управление на самолета.
 • Някои авиокомпании позволяват качването на борда на преса за коса, сешоар или друг битов електроуред, но не се позволява тяхното използване по време на полет.
 • Използването на електронни устройства на борда на самолета трябва да бъде съобразено с удобството на другите пътници, затова, ако по накакъв начин нарушавате личното пространство и комфорт на останалите, екипажът на самолета ще Ви помоли да изключите съответното устройство.

При проверка на ръчния багаж на летището трябва да извадите всички електронни устройства, за да бъдат сканирани и проверени от служителите по сигурността на летището.

Вижте още:

Използване на мобилен телефон в самолета

 • Мадрид
  Излитане от София
  от 32 EUR
  Мадрид
  Излитане от София
  от 145 EUR

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Статията ти харесва, но смяташ, че липсва информация?
Благодарим Ви за обратната връзка!

Тя ще ни помогне да Ви предложим по-ценно и релевантно съдържание.

Възникна грешка при изпращането

Изпратете отново опитайте по-късно