Меню

Възраст на шофьора

Възраст на шофьора

На колко навършени години трябва да сте, за да можете да наемете кола?

Това зависи от конкретната рент-а-кар компания и държавата/ите, в която ще използвате автомобила.

До 25-годишна възраст:

Повечето компании таксуват младите шофьори до 25 годишна възраст допълнително. Минималната възраст варира, в зависимост от конкретната компания. Тази такса се налага, за да покрие допълнителната застраховка, необходима за шофьорите. В случай че такава такса се начислява, това ще бъде ясно указано по време на резервационния процес, когато избирате колата, която желаете да наемете. Когато потвърдите резервацията си, информацията за тази допълнителна такса ще Ви бъде изпратена и на e-mail-а.

Над 75-годишна възраст:

Повечето рент-а-кар компании допускат наем на автомобил от хора в по-напреднала възраст. Необходимо е обаче, това да бъде допълнително потвърдено в нашия център за обслужване на клиенти на номер 0700 15 355 или +359 2 955 75 80, тъй като съществуват и компании, които имат възрастов лимит от 75 години. Компаниите таксуват допълнително млад шофьор, в случай че основният шофьор е над 75-годишна възраст. Тази такса се налага, за да покрие допълнителната застраховка необходима за шофьора. В случай, че такава такса се начислява, това ще бъде ясно указано по време на резервационния процес, когато избирате колата, която желаете да наемете. Когато потвърдите резервацията си, информацията за тази допълнителна такса ще Ви бъде изпратена и на e-mail.

Вижте още:

Плащане на кола под наем

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!