Ryanair

1

 

Стотици дестинации на страхотни цени!

 

 

 

 

 

 

Използвайте удобната търсачка или вижте най-добрите оферти! »

Ryanair

Ryanair е най-голямата нискотарифна авиокомпания в Европа. Седалището й е на летището в Дъблин, Ирландия, а другата ѝ най-голяма база е лондонското летище Станстед.

Авиокомпанията е създадена през 1985 г. от Лиам Лонерган, Кристофър Райън и ирландския бизнесмен Тони Райън, на когото всъщност е кръстена. Главният изпълнителен директор, Майкъл О’Лиъри, бързо успява да развие превозвача, използвайки успешния бизнес модел на нискобюджетен авиопревозвач – евтини самолетни билети в икономичен клас за сметка на допълнително заплащане на всякакъв вид съпътстващи услуги.

При резервация на билет на нискотарифна авиокомпания, eSky действа като независим посредник в осъществяването на сделката за покупка, от името на потребителя и при стриктно спазване на неговите изисквания за търсене и резервация – онлайн или по телефона. Самата услуга, както и оплаквания, възникнали във връзка с нейното изпълнение, се извършва в съответствие с общите условия на конкретния превозвач, посочени в процеса на резервация.