Меню

Самолетни билети около света

Самолетни билети около света

eSky предлага резервации на самолетни билети из целия сват. Тези билети Ви дават възможност да пътувате по целия свят с един билет, без да се налага да купувате билети за всеки отделен полет. Ние сме представили няколко готови маршрута в раздел Околосветско пътешествие на нашия сайт. Така изготвените предложения ще Ви излязат значително по-евтино, отколкото ако решите да закупите отделни билети за всеки сегмент от маршрута.

С eSky можете да използвате някои от готовите предложения за околосветско пътешествие, представени в гореспоменатата секция, или пък да създадете свой собствен маршрут, като за целта използвате формата за запитване на същата страница.

Ако се интересувате от някой от готовите маршрути, изпратете ни заявка (чрез бутона "Изпрати запитване" към съответния маршрут) с предпочитаните от Вас дати и брой пътници. Наш консултант ще се свърже с Вас, за да Ви даде подробности за офертата.

Форма за запитвания

Ако желаете да създадете свой собствен маршрут, трябва да попълните държавите, които желаете да посетите, във формата за запитвания. Можете да добавяте допълнителни полета, като кликнете на „Добавяне на държава“. Формулярът трябва да съдържа и предпочитаните дати за пътуване и брой пътници. Освен това, трябва да оставите телефон и електронна поща за контакт. Също така, можете да се свържете с нас по телефона на номер +359 2 907 97 49.

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Статията ти харесва, но смяташ, че липсва информация?
Благодарим Ви за обратната връзка!

Тя ще ни помогне да Ви предложим по-ценно и релевантно съдържание.

Възникна грешка при изпращането

Изпратете отново опитайте по-късно