Меню

Тегло и размери на багажа - Aeroflot

Aeroflot

Тегло и размери на багажа - Aeroflot

Информирайте се за количеството багаж, което можете да вземете на борда на Aeroflot. Не забравяйте, че размерите на ръчния багаж се определят индивидуално от всяка авиокомпания. Ако е възможно, изберете мека раница, вместо твърд куфар, тъй като тя ще се адаптира по-лесно към изискванията.

Независимо дали е включен в цената на билета, регистрираният багаж също трябва да отговаря на определени изисквания. Ограниченията на Aeroflot зависят от маршрута и класата на пътуване.

Ръчен багаж на Aeroflot

Багаж, включен в цената

Максимални рамери

Максимално тегло Economy/ Comfort Class

Максимално тегло Bussiness Class
ДА 55х40х25 см  10 кг 15 кг

Пътниците в първа класа и участниците в програмата за редовни пътници имат допълнителни привилегии. В икономична класа позволеният ръчен багаж на борда е една чанта с размери до 115 см общо и тегло до 10 кг, а във всички останали класи теглото на ръчния багаж може да бъде до 15 кг. Всеки допълнителен багаж или превозването на спортна екипировка, музикални инструменти, домашни любимци и т.н. се таксува отделно от цената на Вашия самолетен билет.

Регистриран багаж на Aeroflot

Bussiness Class Comfort Class Economy Class (Flex fare family) Economy Class (all the other fare families)

2х32 кг

2х23 кг

2х23 кг

1х23 кг

Пътуващите в икономичен клас имат право да превозват безплатно 1 брой чекиран багаж с тегло до 23 кг и размери, който  не надвишава 158 см. 

В бизнес класа можете да вземете два броя чекиран багаж, всеки от тях с размери до 158 см и тегло до 32 кг

 

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Статията ти харесва, но смяташ, че липсва информация?
Благодарим Ви за обратната връзка!

Тя ще ни помогне да Ви предложим по-ценно и релевантно съдържание.

Възникна грешка при изпращането

Изпратете отново опитайте по-късно