Меню

Тегло и размери на багажа - JetBlue

JetBlue

Тегло и размери на багажа - JetBlue

Информирайте се за количеството багаж, което можете да вземете на борда на JetBlue. Не забравяйте, че размерите на ръчния багаж се определят индивидуално от всяка авиокомпания. Ако е възможно, изберете мека раница, вместо твърд куфар, тъй като тя ще се адаптира по-лесно към изискванията.

Независимо дали е включен в цената на билета, регистрираният багаж също трябва да отговаря на определени изисквания. Ограниченията на JetBlue зависят от маршрута и класата на пътуване.

Ръчен багаж на JetBlue

Багаж, включен в цената на билета Ръчен багаж максимални размери + персонална чанта 
  55х35х22 см 43х33х20 см

 

Регистриран багаж на JetBlue

Регистриран багаж: тъй като компанията е нискотарифна, регистрираният багаж се заплаща според тарифата (blue, blue plus или blue flex), според това колко броя ще превозвате и според дестинацията. Регистрираният багаж за вътрешни полети трябва да се чекира на летището 30 минути преди полета, а за международните – 60 минути. Изключение правят пасажери, пътуващи от летищата Fort Lauderdale (FLL), John F Kennedy (JFK), или Tampa (TPA) – тук времето за чекиране е 40 минути преди полета.

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!