Меню

Полет при треска и висока температура

Полет при треска и висока температура

Да се лети в не добро здравословно състояние със сигурност не е най-приятното нещо. Понякога, обаче, нямаме избор - болестта ни поваля ден преди полета. Какво да направите?

Добре ли е да летите с висока температура?

Най-напред установете каква е причината за температурата. Ако е вирусна инфекция и има опасност да заразите останалите пътници, или не можете да установите причината за състоянието си, по-добре отложете пътуването.

Забележка!

Няма гаранция, че ще бъдете допуснати на борда. Ако здравословното ви състояние се стори заплаха за пътниците, контролът на летището може да изпрати медицински екип за преглед. В краен случай, в зависимост от симптомите ви и страната, в която се намирате, може да бъдете настанени в болница и под карантина. 

Вижте още: 

Пътуване със самолет при ушни и други инфекции

Ако поради заболяване се налага да отложите полета си за друга дата, не се колебайте да се свържете с центъра ни за обслужване на клиенти на 0700 15 355 или +359 2 955 75 80. 

  • Брюксел
    Излитане от София
    от 166 EUR

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!