Меню

Подходящо облекло при пътуване със самолет

Подходящо облекло при пътуване със самолет

Oказва се, че много хора, особено тези, които пътуват за първи път, се обличат неподходящо за условията, които предлага пътуването със самолет. И разбира се, не става дума за мода, а за удобство по време на полета.

Панталон и тениска или свободна туника и не на последно място удобни обувки – това е перфектното облекло за самолета.

Със сигурност не препоръчваме дънки, тъй като обикновено те са по-твърди и дългото седене с тях може да предизвика болка в свивките на краката. Избягвайте тесни дрехи и къси поли. Вземете си нещо връхно, тъй като в самолета може да ви стане хладно.

Какво да носите при проверките за сигурност?

Изберете по-изчистен модел обувки без катарами или метални аксесоари към тях. Така ще си спестите ходенето боси или по чорапи на летището, докато ви карат отново да преминете през пропускателния пункт.

Ако имате удобен панталон, за който не е нужен колан – заложете на него. В противен случай, ако забравите да го свалите – отново рискувате да загубите много време в допълнителни проверки.

И не на последно място – любимите аксесоари. Всички бижута, часовници, обеци, гривни могат да се превърнат в кратко или продължително забавяне, а никой не обича да губи ценно време в проверки. Уверете се, че сте махнали всички аксесоари от себе си и отгава преминете.

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!