Меню

Предлагана храна на борда

Предлагана храна на борда

При редовните авиокомпании предлаганата храна на борда зависи от маршрута, часовете на излитане и кацане и продължителността на полета. В зависимост от това, на борда се сервира лека или пълна закуска, обяд или вечеря.

Услугата „допълнителни изисквания за храна на борда“ се предлага за някои полети, предимно за презокеански и по-продължителни полети. За тези полети е възможно да поръчате различни видове храна – вегетарианска, безглутенова, кашер, за бебета и др. Специално меню можете да запазите онлайн или по телефона, по време на самата резервация на билет, или по телефона впоследствие. Разбира се, авиокомпаниите запазват правото си да потвърдят или отхвърлят искания вид храна.

В бизнес или първа класа на редовните авиокомпании е на разположение храна от специално меню, като в много случаи те са приготвени от световноизвестни готвачи. Храната в първа и бизнес класа се сервира в керамични съдове, приборите са метални, а напитките се сервират в стъклени или кристални чаши. Някои редовни авиокомпании предлагат и прясно изпечен хляб за пасажерите в тези класи.

По време на полета можете да помолите екипажа за допълнително храна или напитки.

На борда на нискотарифните авиокомпании храната и напитките не са включени в цената на самолетния билет, но се предлагат на свободна консумация!

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!