Меню

Потвърждение за плащане на самолетен билет

Потвърждение за плащане на самолетен билет

В процеса на резервация на самолетен билет трябва да въведете данните на платеца – лицето, което ще заплати резервацията. Възможно е платецът да е лице, различно от пътниците. При попълване на информацията за платеца, моля да обърнете особено внимание на точността на информация за контакт – имейл адрес и телефонен номер. В случай на необходимост, наш консултант от центъра за обслужване на клиенти ще използва предоставената информация, за да се свърже с пътниците и/или платеца.

За да получите платежни документи, моля изберете съответната опция в процеса на резервация. Те ще бъдат предоставени на посочената електронна поща на платеца.

Плащане по банков път

Ако сте избрали плащане по банков път, в края на резервацията ще получите информация за крайния срок, в който трябва извършите плащането. При изтичането на този срок, резервацията Ви ще бъде анулирана от авиокомпанията. След като направите банковия превод, трябва да ни изпратите потвърждение за направеното плащане на имейл: plateno@esky.bg. Като основание за плащането посочете името на един от пътуващите и Вашия резервационен номер. Консултантите ни ще проверят дали всичко е наред и ще издадат самолетния билет. В противен случай ще се свържат с Вас за допълнителни уточнения. 

Плащане с кредитна карта
Ако сте избрали плащане с кредитна карта, в случай че плащането е минало успешно, ще получите билета си на електронната поща до 48 часа. Имайте предвид, че самият имейл представлява вашият самолетен билет. 


Информационен бюлетин
Възползвайте се от възможността да получавате нашия информационен бюлетин, чрез който да се информирате за най-горещите промоционални оферти за полети до най-различни дестинации, както и за актуалната информация от света на туризма и пътуванията.

Забележка: Преди да направите плащане, моля запознайте се с Общите условия на eSky и условията на резервацията.

Вижте още:

Мобилно приложение за самолетни билети

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!