Меню

Докога е валидна резервацията ми?

Докога е валидна резервацията ми?

Резервация на полет с редовна авиокомпания обикновено е валидна до 24 часа след нейното завършване. В някои случаи този период може да е по-кратък или по-дълъг, като информация за максималния срок, в който трябва да заплатите билета си, ще получите в края на резервационния процес и в имейла за потвърждение, който ще ви изпратим.

Ако резервацията се заплати на момента с кредитна карта, самолетният билет се издава и изпраща на имейла ви до 24 часа. Ако само запазвате мястото в самолета, избирайки плащане с банков превод, то трябва да направите превода в указания срок, като имате предвид и времето, необходимо сумата да се отрази по нашата сметка. След изтичане срока на резервацията, тя се анулира автоматично от авиокомпанията. При нова резервация, цената на билета за същия полет вече може да е различна.  

При нискотарифните авиокомпании само плащането на момента (с кредитна карта) гарантира цената на билета такава, каквато я виждате по време на резервацията. При плащане с банков превод е необходимо да извършите превода възможно най-бързо и да изпратите платежно нареждане на plateno@esky.bg. Само тогава самолетният билет може да бъде издаден и изпратен на електронната ви поща. Ако не можете да платите веднага, съветваме ви да се свържете с наш консултант, за да потвърдите, че цената не се е покачила. 

Виж още:

     

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!